Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

7th Heaven - Sesong 2 (1997)

I sesong 2 av "7th Heaven" finner gamle venner, nye bekjentskaper og nye og gamle kjærester finner veien til Camdens hjem. Camden-barna tar fatt på et nytt skoleår med både gleder og sorger, Mary(Biel) og Lucy(Mitchell) har guttetrøbbel, mens storebror Matt(Watson) vurderer å flytte og begynne på college etter siste året på high school. Samtidig klarer Eric(Collins) og Annie(Hicks) å holde orden i rekkene - med litt(uønsket) hjelp fra Erics far, "Obersten"(Graves).

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

15
7
15t 38min
7th Heaven - Season 2
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Catherine LePard
Manusforfatter
Brenda Hampton
Manusforfatter
Sue Tenney
Manusforfatter
Greg Plageman
Manusforfatter
Christopher Bird
Manusforfatter
Eleah Horwitz
Manusforfatter
Skuespillere
Christopher Michael
Sgt. Michaels
Mackenzie Rosman
Ruthie Camden
Beverly Mitchell
Lucy Camden
Jessica Biel
Mary Camden
David Gallagher
Simon Camden
Barry Watson
Matt Camden
Catherine Hicks
Annie Camden
Olivia Brown
Patricia Hamilton
David Netter
Nigel Hamilton
Dorian Harewood
Rev. Morgan Hamilton
Produsenter
Catherine LePard
Medprodusent
Brenda Hampton
Sjefsprodusent
Aaron Spelling
Sjefsprodusent
E. Duke Vincent
Sjefsprodusent
Ron Zimmerman
Medprodusent
Hynndie Wali
Medprodusent
Cheryl R. Stein
Medprodusent
Naomi Janzen
Medprodusent
Joseph B. Wallenstein
Produsent
Annet
Janet Weinberg
Redigering
David Plenn
Cinematografi
Dan Foliart
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Nye utfordringer i Camden familien

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Velkommen til andre sesong med ”7th Heaven”. Barna har vokst litt og tiden har begynt å gå litt fremover. Sesong 2 fortsetter omtrent der sesong 1 sluttet og den prøver å holde på forholdene som ble begått i slutten av forrige sesong, men alt blir ikke like lett og det oppstår selvfølgelig komplikasjoner, misforståelser og rampestreker. Matt ser fram til å flytte hjemmefra, Mary håper kneet hennes blir bra så fort som mulig slik at hun kan spille basketball igjen, Lucy kjemper en intens kamp etter oppmerksomhet og hvilken kjæreste hun skal velge, Simon må ty til en ny tilværelse på Junior High, noe som bringer ham nye utfordringer og lærere. Ruthie ser ut til å ha blandede følelser som førsteklassing, men lærer seg etter hvert å tilpasse seg tilværelsen. Faren i huset, Eric Camden er i full jobb og støtter opp der det trengs hjelp og Annie innser at hun har nok med fem barn som løper inn og ut av huset.Budskapsmessig fortsetter denne sånn noenlunde der den slapp. Noen episoder utmerker seg litt mer enn andre og variasjonen er kanskje litt større i sesong 2. Det negative er dating-moralen som serien formidler. Kanskje det er en typisk amerikansk dating-moral, men det hele blir litt for lettsindig til tider selv om det skal virke uskyldig. Tross dette så virker det som om Eric og Annie har mer strikte meninger om dette, men gir allikevel barna deres litt løsere tøyler innimellom, men de er veldig nøye når det kommer til sex før ekteskap noe de ikke vil høre at barna deres har vært borti.

Litt skuffende er det også at pastor Camden virker å slenge ut noen hvite løgner og noen kanskje litt mer seriøse for å slippe unna litt trøbbel. Serien har heller ikke så langt vist en tydelig åndelig oppdragelse for barna. Foreldrene snakker aldri eller sjelden med barna sine om Gud og tro, sett bort ifra et par episoder der det blir noe tydeligere en resten, men det virker å bare være i situasjoner der barna viser interesse eller holder på å miste sin barnetro. Moralen er på plass på flere av livets områder, bortsett fra, som sagt, datingmoralen mangler, noe som kan gi ungdom et litt feil bilde av hva det er og vil si for en kristen ungdom å gå på date.

Jesus blir heller ikke nevn i denne sesongen, bortstt i bakgrunnen i en sang som kirkekoret synger i en av de siste episodene.Jeg hadde håpet at serien ville få et lite kvalitetshopp over i andre sesong, men dessverre så skjer det ikke så veldig mange store forandringer. Noen småblikk i kamera skjer fortsatt, noen er litt mindre synlige, men dette er slurv av skuespillerne som det gjelder. Forhåpentligvis rettes dette opp etter hvert som skuespillerfaringen vokser opp. Historiene er helt greie, men etter hvert så virker det som om man går litt tom for idér og må fylle ut og dikte opp litt historier og episoder som man kunne ha droppet.Jeg synes sesong 2 ikke helt når opp til den første, men har allikevel noen minneverdige og rørende episoder som er verdt å ta vare på. Vi kan merke oss at barna vokser og man ser fram til å se hvordan de utvikler seg på de forskjellige områdene i livet. Sesong 2 avsluttes også på en noe interessant måte som gjør at man ser fram til Sesong 3 av denne kritikerroste serien. En helt grei sesong, der vurderingen min gis utifra episodene lagt sammen i en gjenomsnittelig vurdering.
4 av 7 - -
0.39 sekunder