Registrer Logg inn

Kristenfilm.com


Christian Dating: The Movie (1998)

Husker du når du satt på skolen og så eldgamle lærevideor om all slags tema, slik som landbruk, næringskjeder, blomster og bier. Uansett hva det var snakk om, så var det alltid en eller annen ekspert i skjorte og frakk som hadde alle de rette svarene. Ville det ikke vært kult om en av disse filmene hadde vært om noe som virkelig var av intresse for deg, slik som dating? Dine bønner er blitt besvart!

Møt Professor Wiseman, Doktor i kristen dating, mens han følger et case av to "typiske moderne single kristne", Jeff Jones og Sally Smith, som sakte men sikkert nærmer seg en faktisk... date.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

35min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Al Anderson
Forfattere
Al Anderson
Manusforfatter
Skuespillere
Theresa Donahoe
Tandaleo
Rikki Buck
Sally Smith
Tom Hebert
Jeff Jones
Patrick Minderler
Professor Wiseman
Produsenter
Al Anderson
Produsent
Mark Nielsen
Produsent
Annet
Al Anderson
Redigering
Lance Martin
Cinematografi
Jim Castel
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Selvironisk og flaut

Det gjør ikke så veldig mye at denne filmen er av dårlig kvalitet fordi det spiller på noe av de gamle filmene vi så på skolen en gang i tiden og er en del av ironien. For en kristen er dette nok en veldig morsom film fordi den oser av selvironi og man kan helt sikkert kjenne seg igjen i mye samtidig. Ellers så prøver filmen å gi noen seriøse tips om kristen dating og slikt midt i det useriøse uten at man helt vet om det er seriøst ment.Morsomt ja, men samtidig noe mangelfull og veldig gammeldags. Vet ikke helt hvor mye som er for å gjøre moro ut av hele konseptet og hva som er ment til å tas som en del av undervisningem, uansett så følger det med en diskusjonsguide sammen med dvd versjonen. Det kan også være en morsom samtale å ta videre, hva som stemmer overens med virkeligheten og hva man kan lære av kristnes tilnærming til det motsatte kjønn. ”Christian Dating: The Movie” er full av ting å le av og ting å være flau over, og helt klart en slager i bibelgruppa.
4 av 7 - -
0.48 sekunder