Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Mercy Streets (2000)

Et tvillingpar((2x)White), en er prest og den andre er nylig løslatt fra fengselet. I årevis har de levd atskilt, men nå treffes de i et djevelsk spill. Bak spillet står Rome(Roberts), en nådeløs morder som i årevis har ventet på nettom denne muligheten.

Vurdering

4.17 av 2 stemmer

Fakta

1t 43min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Jon Gunn
Manusforfatter
John Mann
Manusforfatter
Skuespillere
David A. R. White
David A. R. White
John og Jeremiah
Brad Heller
Brad Heller
Hot dog selgerens venn
Jon Gunn
Ulykkes offer
D. David Morin
D. David Morin
Detektiv
Robert Lyon Rasner
Bekymret forbipasserende
Lory Bennetts
Nabopar
Produsenter
Jon Gunn
Produsent
Kevin Downes
Kevin Downes
Produsent
Bobby Downes
Bobby Downes
Produsent
Geoff Ludlow
Produsent
Dan Wells
Sjefsprodusent
Travis Mann
Produsent
Karen Bowerman
Sjefsprodusent
Greg Bowerman
Sjefsprodusent
Marta Wells
Sjefsprodusent
Annet
Jon Gunn
Redigering
Jeffrey Lee Hollis
Redigering
Steffan Fantini
Komponist
Brett Winn
Redigering
Chris Magee
Cinematografi
Michael Pearce
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Krim i kristensjangeren

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En litt artig lavbudsjetts film med en ganske kul story. Ting henger godt sammen selvom man kan bli litt forvirret til tider og den kan bli litt ustrukturert innimellom. Tvillingene, som begge er spilt av David White, blir plottet inn ganske greit i scenene der de begge fremtrer, selvom man innimellom merker at kameravinkelen er satt slik at "triksingen" går lettest mulig.

Selvom filmen ikke kan kalles helt "super snill" så har den viktige poenger å komme med om tilgivelse og hva Jesus har gjort for oss og vitnesbyrd om hva Han kan gjøre.Men jeg er imponert hvor godt man har fått det til med et budsjett på 600.000 dollar og dermed også fått med seg kjente skuespillere som Eric Roberts som man også da kan glimte i andre kristne filmer som "Six: The Mark Unleashed".I sin helhet er dette en ganske grei film, men den blir litt forvirrende og svak til tider. Er du ute etter en kristen film med et større underholdningspotesniale, så se gjerne denne. Finnes også i Norge, men bare på leievideo etter hva jeg vet!
4.33 av 7 - -

Lett og annerledes fra kristen hold

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Med noen velkjente skuespillerne fra kristen film så dukker en litt uventet film opp, en film som ikke er like direkte som mange andre de er med i og som er av en litt annen og sjeldnere sjanger, nemlig action. Det blir faktisk et solid stykke underholdning som lar budskapet være mindre framtredende, men fortsatt tilstede, og som heller gir oss action, drama og litt krim og mafia.Er det noe filmen ikke greier så er det å være troverdig. Karakterene litt enkle, sammen med middels skuespill og en litt usannsynlig historie, så føler man det bare er en litt for enkel konstruert film.Man får inn en del kristendom ved at Jeremiah er en kommende prest som ikke bare har mistet litt fokuset i sitt liv, men også må svare på utfordringer fra andre og mer Gudsfiendtlige kanter. Den kriminelle tvillingbroren hans, som blir forvekslet med Jeremiah får prøve seg i rollen som den kommende presten og det blir litt morsomt men introduserer også ham for en annen verden. Selv om det er tilfelle med at kristent budskap ligger til grunn og kristen musikk durer i bakgrunnen hele veien, blir det presentert ganske løst og i små uavhengige doser uten noe helhetlig mening.Det er ingen storfilm som berører eller som legger igjen spor hos meg, men det er en helt grei film som oppnår det den er laget for. Lett underholdning i en lett kristen drakt, så lett at den kom på leievideo i Norge. Det er ikke noe så mange kristne filmer oppnår.
4 av 7 - -
0.4 sekunder