Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6,4)Trailer
Stream på

My Christmas Love (2016)

Som en håpløs romantiker blir Cynthias(Hagner) hjerte knust etter at kjæresten hennes nok en gang slår opp med henne rett før julehøytiden. Siden kjærligheten ikke lenger er et alternativ for henne når hun skal i bryllupet til søsteren(Park) sin, lokker hun vennen og arbeidskollegaen Liam(Campo) til å bli med henne hjem til foreldrene for så å bli med henne til søsterens julebryllup. Når hun plutselog begynner å motta alle gavene fra "The 12 Days of Christmas" sangen på døren, tror hun at en av hennes eks kjærester har lært seg sann romantikk ved å prøve å bli sammen med henne igjen. Nå er Cynthia fast bestemt på å finne ut av hvem som står bak denne episke romantiske gesten, en gest som er så forseggjort at den må bety ekte kjærlighet. Søket viser seg å være vanskeligere enn hun først hadde forventet, og når alt håp virker ute, oppdager hun at hennes sanne kjærlighet kan ha stått foran henne hele tiden.

Vurdering

3.3 av 1 stemme

Fakta

1t 25min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Jeff Fisher
Forfattere
Garrett Frawley
Manusforfatter
Brian Turner
Manusforfatter
Skuespillere
Meredith Hagner
Cynthia
Megan Park
Janet
Anne Sward
Esther
Houston Merrill
Jason
Darren Ewing
Mr. Milano
Aaron O'Connell
Scott
Ben Gavin
Roger
Produsenter
Fernando Szew
Produsent
Brian Turner
Medprodusent
Garrett Frawley
Medprodusent
Jarrod Phillips
Produsent
Hannah Pillemer
Sjefsprodusent
Kimberly A. Ray
Produsent
Robyn Snyder
Sjefsprodusent
Margret H. Huddleston
Sjefsprodusent
Larry Grimaldi
Sjefsprodusent
John Burd
Sjefsprodusent
Annet
Jeff Toyne
Komponist
Robert Hayes
Cinematografi
Marissa Mueller
Redigering
Christian Snell
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Tynn historie, men artig konsept

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Cynthia gjør det ikke så bra i kjærlighetsforhold og etter hvert har hun lagt bak seg en del av dem. På en reise til barndomshjemmet venter søsteren Janet på å gifte seg og bryllupet skal foregå i juleferien. Siden Cynthia ikke har en kjæreste, blir hennes arbeidskamerat Liam med henne for å være hennes kavaler uten at det viser seg å være noe mer mellom dem. Plutselig begynner det å komme mystiske gaver på døren, med inspirasjoner fra den kjente julesangen ”12 Gifts of Christmas”, uten at Cynthia aner hvem denne mystiske beundrer kan være. Hun spoler tilbake i tiden for å se om noen av hennes tidligere flammer kan stå bak.

Siden denne filmen var blitt lagt ut på den kristne streamingtjenesten ”New Faith Network” så var det aktuelt å anmelde denne her også. Hvis du er på jakt etter en kristen film så faller denne dessverre ikke under den kategorien. Er denne moralsk mer høyverdig enn de man finner andre steder? Ikke mye i så fall.
Fokuset i filmen er altfor mye på Cynthias overfladiske kjærlighetsforhold som altfor lettsindig både innledes og avsluttes. Filmen bærer veldig med seg amerikansk datingkultur, en kultur som ikke er forbilledlig for oss kristne. Det som er positivt med denne er forbildet som foreldrene til Cynthia har vært i sitt livslange ekteskap fylt av kjærlighet. Cynthia tar noen av disse forventningene og kopierer dem inn i sine forhold uten at det fungerer. En annen positiv dråpe er at søsteren Janet bor hjemme helt til hun skal gifte seg med sin utkårede. Ellers er det ikke noe kristne poenger i filmen, bortsett fra en av ekskjærestene til Cynthia som har blitt katolsk prest siden sist, uten at Gud på noen som helst måte kommer frem i filmen. Når verken Jesus eller Gud blir nevnt i en julefilm så kan den nok ikke kalles kristen, tross noen små moralske dråper, men ikke mye.

Skuespillet fungerer greit, men Meredith Hagners presentasjon som Cynthia blir litt for livlig til tider. Historien er noe tynn, men konseptet er artig hvis man skal se filmatisk på det. Den innholder også en del oppbrukte klisjér som vi har sett nok av på film før. Filmen prøver seg som en tårepresser, men klarer det ikke helt. Lyden sliter av og til, men er man ikke kresen så overser man det. Filmen prøver å gi julestemning, men klarer det dessverre ikke helt. En noe skuffende produksjon fra Hallmark Channels sin side.
3.3 av 7 - -
0.34 sekunder