Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.8)Trailer
Stream på

Finding Love in Quarantine (2020)

Året er 2020 og verden opplever en global pandemi. Hverdagen til enkemann Rick(White) og datter Gracie(White) blir totalt forandret, som det har blitt for så mange andre. Å tilbringe mer tid hjemme med Gracie gir Rick muligheten til å reflektere mer over sitt liv, sin farsrolle, sin jobb samt sitt nye bekjentskap, Amber(LaRue).

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 34min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
David A. R. White
David A. R. White
Manusforfatter
Tommy Blaze
Manusforfatter
Matt Shapira
Manusforfatter
Skuespillere
David A. R. White
David A. R. White
Rick Baldwin
Tom Arnold
Steve
Ocean White
Gracie Baldwin
Eva LaRue
Amber Russell
Gregg Binkley
Detektiv Rogers
Sascha Knopf
Gracies mamma
Alex Watson
Detektiv Denton
Stacey Dash
Theresa
Grace Delaney
Landa Wilson
Produsenter
Michael Scott
Michael Scott
Produsent
Matt Shapira
Produsent
Jim Ameduri
Produsent
Alysoun Wolfe
Produsent
Kelly Knox
Produsent
Annet
Gabriel Sabloff
Redigering
James Kondelik
Redigering
Wesley Claggett
Redigering
Sean Penberthy
Redigering
Eitan Almagor
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Jakten på kjærligheten under lockdown

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Covid-19 sprer seg med rekordfart rundt om i verden og flere steder innfører ”lockdown”. Rick Baldwin skal ta flyet i forbindelse med en jobbreise da han i siste liten før avreise får vite at store deler av landet er blitt stengt ned inkludert byen der han bor. Dermed må han bli hjemme, med sin datter Gracie, som også er skuespiller David A.R. Whites virkelige datter. Tiden før har vært en kamp mot klokken, stadige arbeidsreiser og et liv der Gracie ikke er blitt prioritert. Det går mye i skjerm hos datteren, mens faren ikke har så mye peiling på det tekniske. Dette snur seg rundt når coronaen inntreffer og de blir nødt til å prioritere annerledes. Dette fører til at de ser verdien av tiden med hverandre og Rick må bruke noe av tiden på å lage markedsføringspodcaster for firmaet han jobber for, men det er ikke lett når man ikke er datanerd, men da kommer Gracies ekspertise til nytte. Spørsmålet som etter hvert dukker opp er hvordan man håndterer en situasjon der ei dame i den andre enden tilfeldigvis viser interesse på det mer private plan?

Når det er sagt, så vil jeg begynne med å konstatere at dette ikke er en kristen film handlingsmessig, selv om David A.R. White, kjent fra utallige kristne filmer, spiller hovedrollen, og det kristne produksjonsselskapet og distributøren PureFlix står bak. I tillegg til dette så er dette en film som det kristne streamingnettestedet NewFaithNetwork har gjort tilgjengelig på sin side. Med dette i tankene så ser jeg det aktuelt å anmelde filmen her. Selv om filmen ikke er en direkte kristen film så kan man allikevel se på moralen i filmen at det er en kristenproduksjon. Handlingen er ikke ment til å speile et kristent ståsted, men ta for seg et eksempel på hva en pandemi kan føre med seg, og i dette tilfelle Covid-19. Når det er sagt så er det ingen personer som bekjenner seg som troende i filmen, det eneste hintet man kan få er at Rick forteller datteren Gracie at hans avdøde kone, hennes mor, nå er i himmelen. I tillegg så er de moralske retningslinjene greie. De overgår det man ser i mange andre sekulære Hollywood produksjoner. Jeg synes allikevel at det er skuffende at PureFlix har begynt å bruke penger på å produsere ikke kristne filmer, selv om de allikevel holder en viss moralsk standard. Når jeg så filmen hadde jeg forventet et visst kristent innhold, men der skuffet den. Budskapet i filmen kan selvfølgelig relateres til kristne med tanke på det å prioritere tiden riktig og kanskje få brukt mer tid sammen med familien sin i tider som dette. Tross det, så kan kristne også lære dette fra sekulære filmer. Etter min mening bør et kristent produksjonsselskap produsere kristne filmer med et mer eller mindre kristent innhold og budskap.

Når det er sagt så er jo dette en slags romantisk komedie som tar for seg coronatiden og konsekvensene av den med tanke på lockdown, sosial distansering, håndspriting, hanskebruk, hjemmekontor, hjemmeskole osv. Det er fint at man prøver å gjøre noe humoristisk ut av noe alvorsbetyngetdet, men i de fleste tilfeller der filmen prøver å være morsom så synes jeg den mislykkes, det blir rett og slett for overdrevet og tåpelig, og politimennene som er satt for å patruljere i nabolaget passer ikke helt inn, verken med tanke på handling eller sett med et humoristisk blikk. Men man kan jo håpe at humoren faller inn hos noen, den holder seg tross alt innenfor gode moralske rammer, selv om kanskje den ene politimannen er litt for glad i donuts.

På den positive siden så fungerer skuespillet stort sett fint og fotograferingen utmerker seg, samt klipping. Manuset kunne det ha vært jobbet litt mere med, med tanke på dybde og innhold, for filmen blir litt flat, langdrøy og forutsigbar, uten de store høydepunktene. Filmen er allikevel ut fra det jeg vet en av de første filmene som tar for seg coronasituasjonen og kanskje den første kristne produksjonen som gjør det. Hvis du ønsker å få coronasituasjonen på avstand så hold deg unna denne, men hvis du ønsker å lære noen få poenger å ta med deg videre fra den tiden vi befinner oss i, så skader det heller ikke å ta en titt på denne. Et greit, men allikevel litt vagt alternativ til den gjennomsnittelige komedien på Netflix. Filmen er satt sammen av en serie som er blitt sendt på PureFlix egne strømme sider.
3.7 av 7 - -
0.38 sekunder