Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Angels in the Snow (2015)

Familien Montgomery holder på å falle ifra hverandre og i et forsøk på å kjøpe seg løs bygger faren en hytte på fjellet hvor de tar turen denne julen for å få fred og julestemning. Det ser ut til å hjelpe lite når barna holder på med sitt på sine skjermer, faren er kun opptatt av jobben, og ingen bryr seg om den andre. Det blir det forandring på når familien Tucker banker på og søker ly fra stormen som stenger dem inne sammen i et par dager. Familien Tucker er rene motsetningen og etterhvert alt det barna i Montgomery familien ønsker de var, og sammen oppdager de nye verdier som kan redde julefreden og skape forsoning.

Vurdering

3.3 av 1 stemme

Fakta

1t 30min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
George Erschbamer
Forfattere
Julie Brazier
Manusforfatter
Julie Brazier
Manusforfatter
Kenneth Atchity
Manusforfatter
Chi-Li Wong
Manusforfatter
Rexanne Becnel
Forfatter
Skuespillere
Jaeda Lily Miller
Emily Montgomery
Chris Potter
Charles Montgomery
Kristy Swanson
Judith Montgomery
Lizzie Boys
Jennifer Montgomery
Nick Purcha
Alexander Montgomery
Colin Lawrence
Joe Tucker
Kolton Stewart
Robbie Tucker
Kurt Evans
Jason
Produsenter
Fernando Szew
Sjefsprodusent
Kenneth Atchity
Produsent
Chi-Li Wong
Sjefsprodusent
Norman Stephens
Sjefsprodusent
Kirk Shaw
Sjefsprodusent
Devi Singh
Sjefsprodusent
Keith Shaw
Sjefsprodusent
Jonathan DuBois
Produsent
Annet
Janessa Hitsman
Produksjonsdesign
Mauri Bernstein
Redigering
Cliff Hokanson
Cinematografi
Peter Allen
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Om å finne sammen igen i jula

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En av måtene kristne filmer blir mer aksepterte av en sekularisert verden er at de unngår å snakke om Gud og Jesus, noe denne filmen er en eksempel på, og heller beveger seg inn i verden av engler. Ja, det nevnes bønn og bønnesvar, og Tucker familien er et godt eksempel på en god kristen familie, men det er liksom ikke godt nok når kilden er tvetydig. Likevel synes jeg det er bedre enn ikke noe om man tenker på en film som kristen.

Produksjonskvaliteten er sånn midt på treet. Det er brukt unødvendig greenscreen og snø som ikke er veldig overbevisende og landskapet tyder på at det ikke er filmet på lokasjon - noe som hadde løftet filmen et par hakk. Handlingen foregår for det meste inne i hytta som begrenser kompleksiteten og flytter den over til dynamikken mellom skuespillerne. Det fungerer bra selv om det til tider blir noe overspilt. Familieverdier kommer fram og gleden ved å samles om noe som familie er alltid viktig å bli minnet om i jula.

Det er lagt opp til en overraskelse på slutten, men for min del så var det ikke det store sjokket som man ikke kunne ha gjettet seg til. I en film som denne så er det likevel et passende punktum for historien.
3.3 av 7 - -
0.23 sekunder