Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (8.0)
Stream på

The Good Place - Sesong 2 (2017)

Demonen Michael holder skjult at hans andre forsøk på nabolagshelvete feiler, og etter over 800 forsøk kompliserer ting seg og han er nødt til å samerbeide med våre fire mennesker slik at de kan komme til den gode plassen og Michael kan redde sitt eget skinn. Vennskap oppstår og Chidi å lære bort etikk og moral til en demon. Eleanor må igen ty til sine egenskaper som limet som holder alle samlet.

Vurdering

4 av 1 stemme

Fakta

10t 30min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Michael Schur
Manusforfatter
Matt Murray
Manusforfatter
Aisha Muharrar
Manusforfatter
Josh Siegal
Manusforfatter
Dylan Morgan
Manusforfatter
Joe Mande
Manusforfatter
Jen Statsky
Manusforfatter
Megan Amram
Manusforfatter
Andrew Laws
Manusforfatter
Daniel Schofield
Manusforfatter
Skuespillere
Kristen Bell
Eleanor Shellstrop
Ted Danson
Michael
Manny Jacinto
Jason Mendoza
Jameela Jamil
Tahani Al-Jamil
William Jackson Harper
Chidi Anagonye
Marc Evan Jackson
Shawn
Jason Mantzoukas
Derek Hofstetler
Tiya Sircar
Vicky
Maya Rudolph
Judge
Annet
Eric Kissack
Redigering
David Schwartz
Komponist
David J. Miller
Cinematografi
Matthew Barbato
Redigering
Dan Bishop
Produksjonsdesign
Matthew Freund
Redigering
Ian Phillips
Produksjonsdesign
Matt Flynn
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Nogenlunde samme spor

Hvordan man skal følge opp en første sesong som så ut til å være avrundet av et god ide er alltid en vanskelig sak. I The Good Place har de faktisk greid det, sånn nogenlunde. Etter det første feilede forsøket på et nabolag som sakte piner de fire hovedpersonene, så ber sjefsdemonen Michael om enda en sjanse på å vise at det fungerer. Han holder skjult at Eleanor og Chidi finner ut av at hun er i The Bad Place likevel gang på gang på gang i over 800 forsøk og sender falske rapporter til hans overordnede. Til sist må de samarbeide for å holde hemmeligheten skjult når andre demoner vil inn og pine hovedpersonene mens Michael kun vil bevise sin teori. Det uventede skjer at vennskap oppstår, og Chidi tar jobben å lære sjefsdemonen opp i menneskelig moral.

Her er det fortsatt menneskelig handling som er årsak til hvor man havner når livet tar slutt - selv om det vises et lite hint av selvoppofrende kjærlighet så er det ingen referanser til Jesus. Vi får et glimt inn i flere bakgrunnshistorier - hvordan de døde of hvorfor de havnet hvor de havnet. Skaperne har laget sitt eget system på hvordan universet fungerer, og det bygger opp om det komiske aspektet ved serien. Det er fortsatt uklart hvorfor Chidi havnet i The Bad Place, noe jeg regner med blir avslørt i fremtidige sesonger. Noe mer filosofi blir representert, slik som the Trolley Problem, noe som alltid kan gjøres morsomt - men det er mindre filosofi i sesong 2 enn det var i sesong 1.

Sesong 2 starter litt rotete og forvirrende men kommer seg vellykket fram etterhvert. Plottet er hvordan menneskelig moral kan endre adferd til en allvitende demon og om det er mulig å gå fra helvete til himmelen ved endret atferd om man får muligheten. Litt universalisme, uten at det blir nevnt. Mye ubesvart fortsatt, og ting filmskaperne overser komplikasjonen av, men i sin kjente stil så gir serien mye underholdning også for den filosofi interesserte.
4 av 7 - -
0.31 sekunder