Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Vår Frue (2015)

Se hva jomfru Maria betyr for kvinner i hele Latin-Amerika, og hvordan hun har påvirket livet og troen deres på forskjellige måter.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 15min
Marias: Faith in Womanhood

Medvirkende

Regissør
Leticia Giffoni
Joana Mariani
Produsenter
Joana Mariani
Produsent
Luis Dreyfuss
Sjefsprodusent
Juliana Funaro
Medprodusent
Diane Maia
Medprodusent
Matias Mariani
Produsent
Marina Pessoa
Sjefsprodusent
Ilda Santiago
Medprodusent
Paula Trabulsi
Medprodusent
Renata Wolter
Medprodusent
Annet
Leticia Giffoni
Redigering
Rossano Snel
Komponist
Anderson Capuano
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Innblikk i Mariatro

Vi møter folk rundt om Latin-Amerika som har to ting til felles, de heter Maria og de tror på og har hatt religiøse opplevelser knyttet til Maria i noen av hennes manifestasjoner rundt om i verden som “Vår Frue”. Det er på mange måter et blikk inn i det personlige i katolisismen, noe som bringer fram kunst, glede og tro rundt et felles punkt, en person som kan gå dem i tale foran Gud. Ikke bare hvem som helst, det er Maria, Jesu mor, som gir gjenklang hos kvinner som deres helgen verden omkring som de kan identifisere med og som kan identifisere seg med dem.

Man skal trø litt forsiktig om man skal kritisere noe personlig, men samtidig er det ganske fremmed for oss som har vokst opp i en protestantisk del av verden å forstå hvor dypt symbolene i katolisismen går. Dette blir derfor mer en kuriositet, et viktig blikk inn i en verden slik at man kan forstå den bedre selv om man ikke tror på helt det samme. Det er en del av vår felles kristne tradisjon likevel.

Her er det gode historier, rørende portretter og flotte bilder. Et vel utført produkt som viser en stor og viktig del av den katolske kultur og identitet, spesielt for kvinner. Den viser også den store bredden av Maria tolkninger som finnes rundt om i forskjellige kulturer og tradisjoner.
5 av 7 - -
0.2 sekunder