Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Dating Project (2018)

For første gang er 50% av Amerika single. Måten man leter etter og finner kjærligheten har endret seg radikalt. Trendene av å bare henge, hooke, tekste eller chatte på sosiale medier har skapt en mangel på å faktisk møte og date. Dating har blitt... utdatert. Denne dokumentaren følger 5 single personer i alderen 18-40 mens de navigerer dette nye landskapet.

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

1t 11min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Jonathan Cipiti
Skuespillere
Christopher Meehan
Seg selv
Kerry Cronin
Seg selv
Produsenter
John Shepherd
John Shepherd
Produsent
Marybeth Sprows
Produsent
Chris Donahue
Produsent
Stephen McEveety
Produsent
Megan Harrington
Produsent
Catherine Fowler Sample
Produsent
David Segel
Sjefsprodusent
Tina Segel
Sjefsprodusent
Annet
Jonathan Cipiti
Cinematografi
Jonathan Cipiti
Redigering
Shayan Ebrahim
Redigering
Grant Fonda
Komponist
David Bolen
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Dating i det moderne Amerika

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Vi følger 5 personer når de skal navigere det nye dating landskapet i USA, samtidig som vi får noe ekspert kommentarer og delta i dating undervisningen ved universitetet. 2 av personene som går på universitetet er med i dating klassen der de får som oppgave å spørre noen ut på date i løpet av to uker. De andre er noe eldre og prøver å finne kjærligheten via sine kanaler, om det er venner eller online. Noen er karriere mennesker som ikke har så mye tid men som egentlig vil finne seg mann. Andre har bare ikke vært på date på en god stund. Som jeg har forstått det så er de fleste personene mer eller mindre kristne, og det er også, om ikke subtilt, retningen som ønskes promotert i dokumentaren.

Noe ved stilen av dokumentaren gjør den litt for polert. Det er mye intervju i et pent rom og oppsatt setting, framfor å følge det store bildet så fokuseres det på reisen til noen få for å så kanskje kunne si noe om helheten. Det er noen ganger greit å være litt mygg på veggen, men det er også litt for casual til å være småprat i en dokumentar med begrenset lengde. Ærlig er det, og det er en fin ting å få servert.

Det blir sagt mye bra om dating og det er en god inspirasjon til å ta tak i ting selv.
4.7 av 7 - -
0.38 sekunder