Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

For Such A Time (2008)

Basert på den bibelske historien om dronning Esther, den unge jødiske jenta som Gud fostret opp til å bli dronningen av Persia, den eneste som kunne redde hennes folk fra utryddelse. I denne filmen kommer historien til live. Dronning Vashti er utstøtt til eksil når hun nekter å følge kongens påbud, og kongen søker umiddelbart etter en erstatter for dronningtittelen. Han faller for Esther, en foreldreløs jente som er oppforstret av sin fetter Mordecai. Når Mordecai nekter å bøye seg for kongen må Esther risikere hennes liv for å redde, ikke bare Mordecai, men hele folket.

Vurdering

3 av 1 stemme

Fakta

1t 16min
Land: USA
Språk: Hebraisk, Engelsk

Medvirkende

Regissør
Alyse Nicole Merritt
John Merritt
Rick Shorrock
Forfattere
Alyse Nicole Merritt
Manusforfatter
Skuespillere
Alyse Nicole Merritt
Esther
Jeffrey Scallon
Jesus
Jeffrey Scallon
Kong Ahasuerus
Gary T. Nolan
Hathach
Haley Seallon
Dronning Vashti
Kelsic Buller
Eunuch
Isaac Molina
Memucan
Matthew David
Haman
Dr. D. Michael Michael
Mordecai
Beecher Martin
Fortellerstemme
Produsenter
Alyse Nicole Merritt
Produsent
Annet
John Merritt
Cinematografi
Rick Shorrock
Cinematografi
Michelle Gold
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Bibelfilm på null budsjett

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Den messianske Jøden Alyse Merritt startet i 2004 sitt filmselskap “Tender Shoot Films” som gikk i gang med å lage bibelfilm som første større prosjekt i 2008. Hun ville fortelle historien om Esther med det lille av erfaring og budsjett hun hadde, der hun også spiller hovedrollen. Resultatet gjenspeiler dette, og det oser amatørfilm av det hele, med billige kostymer, enkle sett, amatør skuespillere og svak filmkvalitet. Det betyr ikke at filmen ikke er helt uten sin sjarm, så lenge man vet hva man får. Det er en veldig enkel produksjon, men samtidig en som forsøker å være bibeltro i sin fortelling og ikke minst uten å legge skjul på den kristne troen ved å peke framover på Messias.

Det er lett å si mye negativt om en film som dette, men som amatørfilm så har den sine kvaliteter og den er mulig å se gjennom uten å kjede seg alt for mye. Kanskje takket være at det er basert på en god historie og det er gjort en del klipping og noe arbeid med manus slik at den ikke blir alt for flat og ikke altfor treg.
3 av 7 - -
0.37 sekunder