Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Historier fra Bibelen - Josef og brødrene hans (1990)

Josefs(Bostwick) brødre er sjalu på grunn av den fine kappen Josef har fått av sin far, og de selger Josef som slave til Egypt.

Men til og med som slave har Josef framgang, først som tjener, så i fengselet, og til slutt som finansminister hos selveste Farao. Etter at Josef tydet Faraos drøm om syv år med hungersnød, ble han utnevnt til statsminister. Nå hadde han hele Egypt, Kaanan og sine brødres liv i sine hender.

Vurdering

3.33 av 1 stemme

Fakta

5
31min
Joseph and His Brothers, The Greatest Adventure: Stories from the Bible - Joseph and His Brothers
Land: USA
Språk: Norsk, Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Kay Wright
Manusforfatter
Dennis Marks
Manusforfatter
Skuespillere
Michael Rye
Stemme
Robert Ito
Stemme
Alan Johnson
Stemme
Michael Lembeck
Stemme
Produsenter
Joseph Barbera
Sjefsprodusent
William Hanna
Sjefsprodusent
Kay Wright
Produsent
Bruce D. Johnson
Medprodusent
Paul Sabella
Sjefsprodusent
Annet
Gil Iverson
Redigering
Hoyt Curtin
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

En rask gjennomgang om Josef

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

De tre søsknene Margo, Derek og Moki reiser nok engang i tid helt til tiden da Josef blir solgt som slave til Potifar og som etter hvert opparbeider seg til å bli den nest mektigste mannen i hele Egypt.Barn vil sikkert ikke bli lei av disse tre søsken som følger Bibelhistoriene i ett mens de blir kjent med hovedpersonen, men jeg må innrømme at de nok er et lite forstyrrelsesmoment og ødelegger en helhetlig tegnefilmopplevelse. Men, som sagt, for barn gjør det nok ikke noe mer enn at de kanskje kan få litt feilinformasjon angående bibelhistorien. Da får den voksnes ansvar være å forklare barnet tilleggsmomentene som er lagt inn.Serien har dessverre ikke fått noe kvalitetsløft enda noe som kunne ha bidratt til at historien hadde vært litt mer engasjerende å følge med i. Kan barnet bibelhistorien godt fra før av så kan jo denne fungere som en grei filmatisering om Josef og brødrene hans!
3.33 av 7 - -
0.31 sekunder