Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

A Shepherd of Pure Heart (2005)

Evenside Church er en oppegående og æreverdig institusjon som har tjenestegjort afroamerikanske familier i landkommunen Maryland i over 200 år. Pastor Karl Upton(Washington) er stolt av å være menighetens unge og kommende assisterende pastor. Karl tar evangeliet og kallet sitt veldig alvorlig, og når Gud kaller ham å nå ut til de unge og vanskeligstilte i samfunnet, så kan ikke Karl si nei.
De fattiges verden er ikke så enkel som Karl hadde forestilt seg. Når han får deres verden i kontakt med sin egen, oppstår det gnister av konflikter og kontrovers som utarter seg til en skandale som er i ferd med å true hans egen familie, hans tro, og menighetens integritet.

Vurdering

4.67 av 1 stemme

Fakta

1t 45min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Keith L. Garside
Forfattere
Keith L. Garside
Manusforfatter
Skuespillere
Dionne Audain
Elizabeth Upton
Brian K. Washington
Karl Upton
Dominick Houston
Tommy Coaler
Joaquin Moreno
David Dellum
Sylvia C. Butler
Bestemor
Therrell Ellis
Trener Johnson
Joseph Dunn
Pastor Cardwell
Magda Dupalis
Joseba Duvalle
Trisch Curtis
Khalia Maxfield
Katrea Carbone
Francine Jones
Produsenter
George N. Butler
Medprodusent
Evangela Butler-Sherman
Produsent
Annet
Keith L. Garside
Komponist
Keith L. Garside
Redigering
Calvin Thomas Jr.
Cinematografi
Calvin Thomas
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

En film om å følge Guds kall

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

«A Shepherd of Pure Heart» er en fin kristen amatørfilm fra Maverick Entertainment Group som tar for seg viktige ting i troen og gir en flere viktige poenger å ta med seg videre i livet og tjenesten for Gud. Dette er en film i en rekke filmer utgitt fra overnevnte selskap.Filmen har et viktig budskap om det å møte på fristelser i tjenesten for Gud men kanksje mer hvordan takle det å bli feilaktig beskyldt for noe man ikke har gjort men å trofast følge det kallet Gud har gitt en. Når man får et ekte kall fra Gud så vil jo djevelen gjøre alt for å bryte ned og ødelegge, men da er det viktig å stå fast i troen og bøye seg for Guds vilje og holde seg ren fremfor Gud tross det andre ville mene. Selvom slikt kan føre til noe krangling i hjemmet, menigheten, misforståelser og andre ting, så er det viktig å holde seg til Gud og la Gud gi en den retningen en trenger å ta i de situasjonene man møter på veien.

Filmen gir også et innblikk i det å hjelpe de som virkelig trenger hjelp og ikke stå der som fariseere som tror de vet alt når de sier at det ikke er så lurt. Filmen henviser også til flere Bibelvers bl.a. Matteus 11:27 og Salme 82:3. Den henviser også til Jakobs brev om det å be om visdom så vil Gud gi en det, og det ser ut til at noen i filmen virkelig trengte det for å kunne forstå mer av det som sto på. Filmen gir også en pekepinn på hvor viktig det er å ikke stole på alt og alle og heller ikke dømme noen når man ikke vet noe sikkert. Selvom noen kristne i filmen har en litt dårlig oppførsel mot disse som trenger hjelp, så bringer filmen et viktig budskap midt i det hele om å leve ut det kallet Gud har, og lære underveis det som Gud vil med menneskers liv.Kvalitetsmessig er dette en amatørfilm med et meget lavt budsjett. Skuespillet skrenter og er ganske ujevnt men til tider tar det seg noe opp, men i sin helhet så holder den noe labert nivå. Men når man er klar over nivået så er historien ganske orginal og bra satt opp med et viktig budskap og en handling som holder en fengende med i hva som vil komme til å skje, selvom man vil rynke på panna innimellom på ting som kunne ha blitt gjort på en bedre og annerledes måte. Lyd og klipping er heller ikke alltid det beste, men man kan ofte ikke forvente så mye mer av en amatørproduksjon.

Hovedrolleinnehaveren gjør en ganske grei jobb og de andre prøver å henge etter så godt som mulig.Jeg likte faktisk filmen noe over gjennomsnittet og synes den bringer et viktig budskap til kristne idag. Filmen har også med seg en orginal og fengende sang som heter «It Took the Holy Ghost to Knock the Devil Out of Me» med en ganske så bra tekst om frihet fra ting man tidligere var bundet av.
4.67 av 7 - -
0.29 sekunder