Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

The Touch (2005)

Hannah Moore har hatt et hardt liv. Hun er offer for en far som bedrev incest, har vært i fengsel og prøvd å tatt selvmord. Hun har ingen steder å dra. På samme tid begynner "First Baptist Church" med et eksperiment, et senter for kvinner. Men kirken er delt i hvorvidt de skal fortsette arbeidet som ikke gir raske resultater og fører mennesker som Hannah til deres kirke. Men i senterets usikre framtid fortsetter de å rekke en arm ut til de som er i nød. Basert på de sanne erfaringene til "First Baptist Church" i Leesburg, Florida.

Vurdering

4.34 av 2 stemmer

Fakta

1t 27min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Jimmy Huckaby
Forfattere
Art Ayris
Manusforfatter
Skuespillere
Marc Jacobson
Deacon Lanis
Linda Durre
Jobrådgiver
Kristia Knowles
Hannah Moore
Shauna Bartel
Wanda Yancey
Bruce Borgan
Pastor
Kenny Borgas
Lyle
Mark Ullius
Deacon Charley
Ben Affan
Hotellbestyrer
Lucius Baston
Percy Mason
Produsenter
Art Ayris
Sjefsprodusent
Joseph T. Lyons
Produsent
Rick Silanskas
Produsent
Eric Miles
Medprodusent
Rick Traum
Produsent
Vince Silanskas
Medprodusent
Annet
Rick Silanskas
Komponist
Kim Shelly
Redigering
Tony Silanskas
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Dårlig kvalitet men ekte

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Helt i starten av filmen tenkte jeg ”uff, enda en dårlig kvalitets uinspirerende kristen amatørfilm”, men der tok jeg jammen feil. Riktignokk så er filmen ikke så god kvalitet, verken visuelt, musikken eller skuespillet – men den greier å få fram det ekte og virkelighetsnære, noe som gjør et utrolig godt inntrykk. Jeg glemte etter hvert kvaliteten siden handlingen begynte å berøre og engasjere litt, og det jeg trodde skulle bli en kjedelig film ble en veldig god en til slutt.Det er mye vanskelige tema som filmen tar opp. Incest, voldtekt, fengsel, som fører til et liv der selvmord ser ut til å være løsningen fordi man ikke får jobb og ikke ser en annen utvei på livet. På den andre siden tar filmen opp hva kirkens rolle bør være, hva kirken bør investere i framfor å bekymre seg over sitt eget velvære og luksus. Hvor viktig er det ikke å møte de som har det vondt? Jesus gav stor plass til verdier som barmhjertighet, han møtte de laveste i samfunnet og de utstøtte. Men veien for å møte dem på den ene siden er lang, og veien for samfunnets utstøtte til å møte Jesus er også lang.”The Touch” er ingen helt typisk kristen film med mange kjente kristne skuespillere eller med et av de større kristne produksjonsselskap i ryggen, men derimot et ærlig forsøk på å fremme et viktig budskap om vårt ansvar som Jesu etterfølgere i verden. Budskapet er klart og modig, der Jesus er drivkraften og veien ut men også at veien er lang og det er behov for villige og sterke mennesker. En film som faktisk til tross sine mange mangler strekker gjennom og berører.
4.67 av 7 - -

Ustabil film med et viktig budskap

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

«The Touch» er en litt opp og ned film, med ganske ustabilt skuespill samtidig som den bærer et preg av amatørfilm, samtidig som den er prøvd å vært laget mest mulig realistisk. Filmen har sine rørende og sterke stunder mens andre ganger så er skuespillet og settingene litt for teite og man blir litt oppgitt. Filmen starter med godt og ekte skuespill av Kristia Knowles som spiller Hannah og utover i filmen er det hun som gjør den beste jobben, selvom hun også vakler noe til tider.Budskapet i filmen er viktig, men pga. filmens ustabile kvalitet så drukner budskapet noe og blir litt uekte for meg til tider. Flere av de kristne rollefigurene virker uekte og oversminket i sine væremåter og det hele blir noe rart og klisjéfylt. Men det at filmen er basert på en sann hendelse gir jo også sitt inntrykk. En film som har et viktig budskap for kristne menigheter, samtidig som den også kan «touche» folk som har vært oppi lignende situasjoner som hovedpersonen. Alt i alt så er det den ustabile kvaliteten som gjør at jeg stadig ble litt små oppgitt og når det fortsetter litt sånn så vil det ikke love det beste fra min side.
4 av 7 - -
0.36 sekunder