Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Pray 2: The Woods (2008)

Laurie Curtis som ble tatt til fange av den skumle mannen men greide å rømme, og har siden gitt ut en bok om sin opplevelse der hun gir Gud æren for at hun kom seg unna. Dette skjer på et show der Emily Taylor, journalisten fra forrige film, er programleder, men det er noen annen som har sneket seg inn. Samme tid, på den andre siden av byen er en ungdomsgjeng på campingtur i skogen, men de er heller ikke alene.

Vurdering

1.5 av 2 stemmer

Fakta

1t 23min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
April Kruger
Manusforfatter
Tiaan Kruger
Manusforfatter
Amy Mitchell
Forfatter
Skuespillere
Dr. Matt Mitchell
Pastor Dave
April Kruger
Carlie McKay
Amy Mitchell
Laurie Curtis
Audrey Battah
Madison Preston
Lea Bonne
Lacy Stuart
Delvin Brooks
Robert Turner
Colleen Ann Guest
Shannon Preston
Josh Smith
Luke DeVoss
Christopher Houldsworth
Den skumle og Tyler
Andrea Moody
Emily Taylor
Produsenter
April Kruger
Produsent
Tiaan Kruger
Sjefsprodusent
Amy Mitchell
Produsent
Annet
Dr. Matt Mitchell
Redigering
Tiaan Kruger
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Skuffende lik kvalitet som eneren

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Et øyeblikk syntes jeg at de hadde vært litt mer kreative denne gangen og lært noe fra forrige film, så ble jeg skuffet, men så tok det seg litt inn etter hvert. Filmen er blitt lengre, men det betyr uheldigvis også enda mer tomt prat og filming som ikke har så stor relevans for historien selv om det er litt mer action også. De har skuffende nokk ikke lært så veldig mye selv om de har blitt et noen hakk bedre rent teknisk og noen øyeblikk var bra.”Pray 2” handler ikke så mye om Gud, slik som i den forrige, men hovedpersonen Laurie Curtis får fortalt mye om Gud på tv-showet hun er med på og de bruker kristne sanger. Men det er liksom ikke noe klar sammenheng mellom handling og budskap annet enn at de det handler om er kristne. Det er likevel litt bedre story nå, og litt mer omfattende siden de har fått med politiet på laget og masse våpen. Men heller ikke der får de det til fordi mesteparten av hendelsen er i mørke og politiet handler ikke realistisk. De prøver også her å få inn mange skumle skremmesekvenser som viser seg å være skremmeri for å lure den som ser. Typisk amatør grøsser å prøve gjøre ting så skremmende som mulig og så mye action som mulig. Skaperne er nokk fornøyde siden man gjerne blir det av egne filmer uansett, men vi som kjøper filmen kan fort bli skuffet.

2 av 7 - -

En hensiktsløs oppfølger

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

I denne labre oppfølgeren til «Pray.» fortsetter jakten på en mistenkt gjerningsmann som har tatt en pause fra sin «jaktvirksomhet» men som plutselig ser ut til å våkne til live igjen!Må desverre si at dette her var en meget dårlig oppfølger til den første! Noen ganger skulle man trodd at filmskapere lærer av tidligere filmer, men i dette tilfellet så skjer det motsatte. Skuespillet i filmen er enten dårlig improvisasjon eller dårlig fremførelse av det som står i manus. Dårlig amatørpreg fortsetter i denne oppfølgeren og gir oss en ganske så handlingslammet story der det virker som om det er lagt mer vekt på leik og skumle historier enn på filmens egentlige handling.

En annen ting man kanskje ikke har skjønt er at det er liten vits å bruke mørk filter, for å få det til å se ut som natten, når solen skinner ute på dagen! Det er tydelig tilfellet her.Filmen har desverre ikke noe viktig budskap å bringe. Den prøver å få en ungdom til å komme tilbake til menigheten og mener at det er plassen for at ting skal bli bra, uten at menigheten selv ransaker sitt hjerte på hvorfor ungdom forlater den. En annen ting er at man kunne vist denne ungdommen Jesus og ikke en menighet som er svaret på problemene! Fokuset i denne hendelsen blir på menighet og ikke på Jesus.Oppfølgeren er alt i alt mye mer kjedelig og handlingslammet enn den første, men samtidig er det brukt en god del på ytre ressurser som helikopter og ekstra politistyrker. Men det hele blir for mallplasert når alt legges inn i et slik mislykket amatørproduksjon. Desverre!

Det mest oppsiktsvekkende er vel at det ser ut til å være en tredje film i kø! Dropp denne og se heller den første på nytt. Det positive ville vært å si at skuespillerne og crewet så ut til å ha det gøy under innspillingen og det er vel det viktigste, eller?
1 av 7 - -
0.41 sekunder