Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.7)
Stream på

Christmas Oranges (2012)

Foreldreløse Rose blir flyttet fra sin barndoms barnehjem til et nytt etter at eieren, Mrs. Hartley, går bort - og der er ting mye strengere. Hun gjør sitt ytterste for å følge reglene, og blir godt likt av de fleste, men hun greier ikke å la være i å snoke i historien til den strenge Mr. Crampton og hans forsvunne datter som har gjort ham bitter på alt og alle. Julen nærmer seg, og Joe, Mr. Cramptons bror, lover alle en appelsin til jul - noe som for Grace vil bety noe hun og mange sent vil glemme.

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

1t 41min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Sally Meyer
Manusforfatter
Ben Sowards
Forfatter
Linda Bethers
Forfatter
Skuespillere
Produsenter
John Lyde
Produsent
Paul D. Hunt
Produsent
Ron Brough
Produsent
Jaren Riley
Produsent
Norma Olsen
Produsent
Barry Evans
Produsent
Michael Hughes
Produsent
Christian Vuissa
Sjefsprodusent
Annet
John Lyde
Redigering
John Lyde
Cinematografi
James Schafer
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Hjertevarm Julefilm

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det starter ganske sorgfullt i denne filmen med ei jente, Rose, som blir forlatt til et barnehjem som nyfødt. Selv om oppholdet der er veldig godt for henne, tar det en vond vending når eieren dør av influensa og hun blir sendt til et nytt sted hvor nye utfordringer møter.

Filmen handler om å være glad selv når det ser mørkt ut, ikke å gjengjelde vondt med vondt, og det å se det beste i andre. Altså gode verdier i jula, i en film som ikke er prekende men snarere laget ved å ikke legge veldig skjul på troen til de gode, samt fokusere på et budskap som kan komme alle til det gode i jula. Det er en film som er hjertevarmende og sjarmerende. Barna gjør stort sett alle gode roller som barn i alle aldre vil finne gjenkjennelig.

Det lånes kanskje litt fra filmer som “Den Lille Prinsessen”, men det hører med å si at denne er basert på en egen bok og fortelling og er slik en unik historie.
4.7 av 7 - -
0.38 sekunder