Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (5.5)
Stream på

Saving Sarah Cain (2007)

De snakker, kler seg og lever annerledes, de fem Amish barna som Sarah Cain får forsørgeransvar for når hennes søster dør. Sarah, som er en journalist det ikke går så bra med, er den eneste slektningen og hun velger å bringe dem til storbyen. Barna prøver å tilpasse seg de nye omgivelsene sine samtidig som Sarah skriver om deres opp og nedturer i en kolonne i avisen uten at de vet noe om det.

Vurdering

5.5 av 2 stemmer

Fakta

1t 43min
The Redemption of Sarah Cain
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Brian Bird
Manusforfatter
Cindy Kelley
Manusforfatter
Beverly Lewis
Forfatter
Skuespillere
Tess Harper
Miriam
Taylor Moulton
Amish Venn
Micaela Nelligan
Turist
Jeff Olson
Trener Doyle
Scott Christopher
Kitchel
Produsenter
Brian Bird
Produsent
Eric Weiler
Medprodusent
Robert Gros
Produsent
Annet
Mark McKenzie
Komponist
Eric Weiler
Produksjonsdesign
Matthew Williams
Cinematografi
Steve Haugen
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Sjarmfull kulturkrasj

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Michael Landon Jr. Leverer enda en gang en hjertevarm drama i god stil. Denne gangen tar han utgangspunkt i Amish folkets levevis, og hvordan det kan påvirke oss vanlige mennesker. Historien er basert på den best selgende romanen til Beverly Lewis. Det er ikke snakk om en pro-amish film, men en film som gir innblikk i noen av de verdier som kanskje vi har mistet, en enkel og anti-materiell livsstil. Der har vi alle noe å lære, for deres verden er ganske fasinerende. Filmen tar også opp temaet når det gjelder hva vi gjør for vår egen skyld og hva vi gjør av kjærlighet for andre.Musikken i filmen er utmerket og vi hører låter av mange kjente kristne artister. Selv om skuespiller og filmkvaliteten skranter litt så er den også som regel veldig god og gir filmen en helhet som gjør den både troverdig og underholdende. Det er kanskje noen små klisjeer og noen små rariteter innimellom, men det er ikke noe som er i veien for opplevelsen. Jeg liker godt hvordan historien med kulturkrasj og barn skaper situasjoner med humor, varme og sjarm.

5.67 av 7 - -

To samfunn møter hverandre...

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En hjertevarmende film som baserer seg på romanen til den kristne romanforfatteren Beverly Lewis. Filmen tar for seg en familie fra Amishfolket som etter morens bortgang møter realitetene i den mer moderne verden. De møter både motgang og medgang men samtidig får de tanten sin Sarah Cain, som de bor hos, til å innse at livet handler om mer enn bare suksess på jobbfronten.Selvom det kristne budskapet ikke er sånn veldig tydelig i filmen så synes jeg Michael Landon jr. har vært flink å få frem et sterkt og sikkert viktig budskap også, slik han også har klart i "Love Comes Softly". Tidvis får vi et fokus på bønn og hva Gud egentlig betyr for dette folket.Jeg synes filmen er preget av en god bildekvalitet, som skiller seg ut fra flere andre kristne filmer, og skuespillet er heller ikke så altfor ille. Det lille ekstra som filmen kunne fått til var å utdype ting litt mer og gi oss et litt dypere innblikk i karakterene, og for min del kunne filmen gjerne vart litt lenger.Vi får også møte kjente og tidligere Oscar nominerte skuespillere som Elliott Gold og Tess Harper i noen biroller. Vi får også høre musikk fra kjente kristne artister som "BarlowGirl", Jill Phillips og Cindy Morgan.

Alt i alt er dette en film som vil bli sittende i tankene en stund fremover og som ikke vil glemmes med engang. En film for hele familien.
5.33 av 7 - -
0.22 sekunder