Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

48 Angels (2006)

Niårige Seamus(Flynn) er dødssyk og i jakten på et mirakel bestemmer han seg for å prøve å finne Gud før Gud finner ham. Akkurat som St. Columba, gir Seamus seg ut i en liten båt uten årer eller segl. Han møter James(Travers) og Darry(Brolly) og etter endel innledende konflikter bestemmer trioen seg for å gi seg ut på en reise som gjør sjel og hjerte helt igjen.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 32min
Land: Irland
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Marion Gomer
Forfattere
Marion Gomer
Manusforfatter
Craig Holland
Manusforfatter
Skuespillere
John McDonnell
Far
Shane Brolly
Mannen Darry
John Travers
James
Ciaran Flynn
Seamus
Darragh Kelly
Matthew
Brendan Mackey
Sjaføren
Elizabeth Moynihan
Seamus mor
Sean McGinley
Billy
Tom Murphy
Stevie
Produsenter
Marion Gomer
Produsent
John McDonnell
Produsent
Kieran Corrigan
Sjefsprodusent
Lisa McAtackney
Medprodusent
Brendan McCarthy
Sjefsprodusent
Robert Medema
Produsent
Annet
Paul McDonnell
Komponist
Russell Gleeson
Cinematografi
J. Patrick Duffner
Redigering
Rita Comacha
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Håp i lidelsen

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

En stilferdig, rolig og interessant Irsk film av den Oscarbelønnede produsenten John McDonnell, med et trist preg som utfolder seg gjennom hele filmen men som også bærer med seg et lite glimt av håp. Filmen holder en sittende til siste slutt med sin spesielle stemning og fremgangsmåte. Slike filmer liker jeg, og når det i tillegg har et budskap om håpet og troen på Gud. Filmen får en ekstra glans med Ciaran Flynns rollepresentasjon som den kreftsyke Seamus.Seamus bærer en tro på Gud og Jesus gjennom filmen og tror til å begynne med at denne ene mystiske mannen han møter på sin vei er selve Jesus, men etterhvert så begynner det å klarne og han innser at tiden hans er i ferd med å renne ut. James som er i ungdomsalderen har mistet faren og gitt opp troen på Gud noe som kommer tydelig frem i hans konfrontasjoner med Seamus og den mystiske mannen «Darry».

Selvom det kristne budskapet ikke direkte eksploderer ut, så bæres den gjennom hele filmen på en fin og kanskje litt spesiell måte, men allikevel på en god måte synes jeg.Rollepresentasjonene er veldi bra og fotograferingen skuffer heller ikke. Filmen har tendensen til å fange en til å følge med hva som skal skje videre og holder en fin storyline til siste slutt. Filmen bærer også noen varme øyeblikk, samt sekvenser der man kan trekke på smilebåndet.Dette er en film som får en til å tenke litt etter at den er ferdig, og kanskje reflektere over hva som skjedde og hvorfor de forskjellige tingene skjedde. En film man rett og slett kan undre seg over i etterkant. En interessant og god film som jeg kan klare å anbefale for andre også kristne bokhandlere og nettbutikker! En sjelden perle i Irsk filmkunst.
5 av 7 - -
0.24 sekunder