Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Come What May (2009)

Når begynner livet egentlig? Hvis college studenten Caleb Hogan argumenterer for det han virkelig tror på så kan han tape sitt livs viktigste konkurranse og morens support. Hvis han velger å gå den lette veien ved å inngå et kompromiss så kan han vinne tittelen, men tape hjertet til sin partner, medstudenten Rachel i prosessen.

Når moren forbereder seg for sin høy profilerte abortsak foran høyesterett, finner Caleb ut styrkene ved pro-liv argumentene i sin forberedelse til mesterskapet i rettegang. ”Come What May” er en levende påminnelse på at det å velge riktig aldri er lett, men alltid er verdt kostnadene.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 33min
Moot Courting
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Manny Edwards
Forfattere
George D. Escobar
Manusforfatter
Manny Edwards
Manusforfatter
Ben Adams
Forfatter
David Halbrook
Manusforfatter
Skuespillere
George D. Escobar
Judisths assistent
Victoria Emmons
Rachel Morton
Michael Holcomb
Advokat
Travis Herche
Teammedlem
Austin Kearney
Caleb Hogan
David Halbrook
Mitch Garvis
Bobby Shook
Lobbyist
Joseph D. Durbin
Wesley Morton
Karen Jezek
Judith Hogan
Kenneth Jezek
Don Hogan
Produsenter
George D. Escobar
Medprodusent
Manny Edwards
Medprodusent
Ben Adams
Medprodusent
Michael Holcomb
Medprodusent
Annet
Manny Edwards
Redigering
David Gilchrist
Komponist
Pruitt Allen
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Intelligent om å velge rett

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Som mange første filmer, så er det en god del amatørfeil i denne filmen. Heldigvis, og litt uheldigvis, så er det på filmatiske det går mest ut over. Heldigvis, fordi veldig mye av det andre er veldig bra. Uheldigvis, fordi det gir filmen et amatørpreg og det ødelegger for helheten og inntrykket man får. Utrolig ofte er dårlige kameravinkler valgt. Hvem vil se ryggen til to personer når de samtaler? Det visuelle har ellers også sine problemer, men der varierer det veldig for noen ganger er det veldig fint og god kvalitet mens andre ganger er kvaliteten en skam for filmen. Skuespillet er ikke alltid veldig bra, men man merker at det er kjemi og samspill mellom personene og de virker troverdige. Likevel føler jeg at de som ikke er komfortabel med filmer av denne type kvalitet kan kjede seg litt fordi handlingen er mye tung dialog og ikke veldig handlingsdrevet.Der filmen scorer høyest så er det kanskje historien og presentasjonen av temaene som filmen tar opp. Det er en blanding av en del temaer slik som romantikk, ekteskap, familierelasjon, å stå for det som er rett og abort. Filmen rekker å bli litt dyp og er interessant nokk til at jeg lett kunne sett filmen flere ganger, og det er nesten sånn at man føler man bør det etter at man har sett den. ”Come What May” svelger ikke kristne sannheter uten videre, men utforsker de på intellektuell og god måte – og filmen får en driv av det å gjøre temaene veldig spennende noe som igjen gir forventinger til hva som skjer videre. Et godt bidrag til dem som ser på et foster som et liv verdt å verne.Romantikk delen er også en stor del av filmen, og der har vi litt av samme konservative tankegang som i ”A walk to remember” eller ”Pamelas Prayer”, men med god begrunnelse som er verdt å få med seg. Selv om det kanskje er litt i strengeste laget etter min mening, så faller det likevel i smak at det er en del av tvisten for å få fram poenger om kjærlighet.”Come what may” er absolutt et friskt pust inn i kristenfilm sjangeren og tilfører den mye nytt, bortsett fra det med kvaliteten som gang på gang ser ut til å skuffe men som også gang på gang viser tegn på forbedringer og det at bransjen er på rett vei. Det er en kreativ film med en spennende historie drevet fram av interessant dialog om spennende tema sammen med en fin kjærlighetshistorie.
5 av 7 - -
0.43 sekunder