Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (4.6)
Stream på

Jesu Første Fristelse (2019)

Jesus fyller 30 år og foreldrene, sammen med Gud, forbereder seg til å fortelle ham hvem som er hans egentlige far etter å ha arrangert en overaskelses fest for ham. Overaskelsen blir heller at Jesus har med seg en overraskelses gjest med seg hjem, Orlando.

Vurdering

1 av 1 stemme

Fakta

46min
A Primeira Tentação de Cristo, The First Temptation of Christ
Land: Brasil
Språk: Portugesisk

Medvirkende

Regissør
Rodrigo Van Der Put
Skuespillere
Gregório Duvivier
Jesus
João Vicente de Castro
Melchior
Estevam Nabote
Gaspar
Antonio Tabet
Gud
Rafael Portugal
Josef
Fábio Porchat
Orlando
Evelyn Castro
Maria
Robson Nunes
Balthazar
Annet
Rodrigo Graciosa
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Rotete Blasfemi

Netflix er i rampelyset og har skapt litt furore samt møtt en del motstand etter at de utgav den blasfemiske komedien “Jesu Første Fristelse” som viser Jesus som homofil. Det er ikke noe under at kristne ønsker å få fjernet filmen med underskriftskampanjer og fordømmelser. Det er også et stikk av sannhet i kritikken at Netflix kan tulle med Jesus og kristendommen slik, men de kan ikke gjøre det samme med Islam. Jeg synes det heller peker på at kristne er over slik rotete svart tullehumor som denne filmen presenterer. Jeg er for ytringsfrihet og vil anmelde denne på de premisser - at det objektivt sett er en elendig film, men som “Jesu Siste Fristelse” har noe av samme stikket av at det ikke kan ha vært lett for Jesus å akseptere sin skjebne.

Humoren er dårlig. Skuespiller banalt. Poengene er slike vi har hørt før, da spesielt fra ateister som forsøker å latterliggjøre punkter i bibelen. Det er ikke noe budskap, det er snarere en film som prøver å eliminere spor av budskap. Jesus som homofil synes jeg ikke er det ene store “sjokket” her, det er mange like blasfemiske stikk mot kristen tro - slik som en Gud som er den mest irriterende personen på festen og som stadig er på jakt etter å få Maria for seg selv.

Filmen er ikke verd å se og har veldig få faktisk morsomme øyeblikk.
1 av 7 - -
0.27 sekunder