Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (6.6)
Stream på

Holy Camp! (2017)

Maria og Susanna er på kristenleir omringet av nonner og snille barn. Den katolske leiren er ikke noe for dem, de er rebeller som sniker seg ut om natten for å dra på fest. De vil starte band.

Hvordan kan de få sine drømmer oppfylt? Kan de finne Gud? Det viser seg at kanskje Gud kan finne dem, via sangene til ingen annen enn... Whitney Houston.

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

1t 48min
La llamada
Land: Spania
Språk: Spansk

Medvirkende

Regissør
Javier Calvo
Javier Ambrossi
Forfattere
Javier Calvo
Manusforfatter
Javier Ambrossi
Manusforfatter
Skuespillere
Secun de la Rosa
Carlos
María Isabel Díaz
Yanice
Richard Collins-Moore
Dios
Gracia Olayo
Sor Bernarda de los Arcos
Belén Cuesta
Milagros
Anna Castillo
Susana Romero
Macarena García
María Casado
Víctor Elías
Joseba
Esti Quesada
Marta
Produsenter
Jorge Javier Vázquez
Produsent
Marta Pastor
Sjefsprodusent
Clara Nieto
Sjefsprodusent
Kike Maíllo
Produsent
Enrique López Lavigne
Sjefsprodusent
José Corbacho
Produsent
Toni Carrizosa
Sjefsprodusent
Javier Carneros
Produsent
Annet
Marta Velasco
Redigering
Migue Amoedo
Cinematografi
Leiva
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Når Herren åpenbarer seg med Whitney

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Jeg viste ikke helt hva jeg skulle forvente når jeg satte meg til å se “Holy Camp”. Ikke bare var den spansk, men den hadde en litt underlig stemning, som samtidig som handlingen førte filmen videre så var det noe som ikke helt stemte. Kanskje ikke så rart, når Gud åpenbarer seg og synger Whitney Houston men som ellers holder mystikken oppe. Det er såklart noe mer til det at Whitney Houston er valgt, siden hennes låter kan tolkes både religiøst og ikke religiøst - og det er i den sonen denne filmen beveger seg.

Det man først forstå er at det er langt fra en kristen produksjon, for ungen jenter drar ikke ut og fester med alkohol og ecstasy så “grafisk” som her, men samtidig så har Jesusfiguren tydelige Gudevibber om man kan si det slik, og Gudevibber er alltid i sin mystikk samlende på noe mystisk vis. Det er ikke meg imot, og symbolikken både i sang og scenografi er godt påtenkt - noe som skaper en helhet.

Som musikal så er det ganske lite musikal, med blanding av både god og dårlig lip sync der det synges. Som komedie er det også ganske lite komedie siden det tas tak i noen temaer som ikke alltid er komiske, men her kommer karakterene inn og gjør en god jobb med å fylle ut med humor midt inn i en ganske absurd handling. Campfølelsen forsvinner noe når alle andre barna drar tidlig bort på camping, mens kjerne ensemblet blir igjen, men det var nok påtenkt. På mange måter så er det ganske tydelig overført fra scene til film.

Litt over halvveis i filmen hadde jeg håpet at filmen fortsatt kunne ende sterkt, men gudameg for en fokusert flau slutt det var, men jammen var det en interessant reise dit på godt og vondt.
3.7 av 7 - -
0.53 sekunder