Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Når Hjertet Kaller - Sesong 7 (2020)

På grunn av seriens popularitet, så vil vi bare gi litt informasjon: Netflix fjernet seson 1-5 fra sin katalog i USA som tyder på at sesong 7 og 8 ikke kommer dit i nær framtid. Vi kan håpe at det ikke er slik. Om du ønsker å se fra Sesong 7 og videre, så er det en guide på hvor du kan få sett dem på hos hallmark. Dette inkluderer Amazon instant video, iTunes, vudu og Hallmark sin egen streaming. For å få tilgang fra Norge, så er det sannsynlig at du trenger en VPN. Sesong 8 fikk vi sett på frndlytv.com som var det billigste alternativet, sammen med VPN.
Livet i Hope Valley fortsetter. Faith får tilbud om utdannelse, men det i en annen by. Jesse og Clara gifter seg, men ikke uten nerver. Bedriften til Henry Gowen begynner å slå sprekker - men kan den reddes? Sist, men ikke minst, Elisabeth har to beilere mens hun sakte men sikkert åpner seg opp for kjærlighet igjen.

Vurdering

4.3 av 1 stemme

Fakta

7t 10min
When Calls the Heart, When Calls the Heart - Season 7
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Janette Oke
Forfatter
Elizabeth Stewart
Manusforfatter
Derek Thompson
Manusforfatter
Alfonso H. Moreno
Manusforfatter
Annie Brunner
Manusforfatter
Skuespillere
Kavan Smith
Leland Coulter
Erin Krakow
Elizabeth Thatcher
Martin Cummins
Henry Gowen
Pascale Hutton
Rosemary Coulter
Jack Wagner
Bill Avery
Eva Bourne
Clara Stanton
Aren Buchholz
Jesse Flynn
Johannah Newmarch
Molly Sullivan
Andrea Brooks
Faith Carter
Produsenter
Brian Bird
Produsent
Martin Wood
Produsent
Richard Manning
Produsent
Erin Krakow
Produsent
Mike Rohl
Produsent
Jimmy Townsend
Produsent
Brad Krevoy
Produsent
Annet
John Sereda
Komponist
Charles Robichaud
Redigering
Michael Balfry
Cinematografi
Luis Lam
Redigering
Ginna Scotto
Produksjonsdesign

Lignende filmer

Anmeldelser

Hvem Vinner Elisabeths Hjerte?

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er et par historier som følges gjennom denne sesongen. Det ene er hvordan Dr. Carson takler at Faith vil studere i en annen by. Så har vi Jesse og Clara som gifter seg, hvor det er litt fram og tilbake med nerver, og så hvordan de første ukene arter seg. Vi har videre Henry Gowen som ikke gjør det så bra med oljebedriften sin, noe som sakte avdekkes. Det er ikke så mye fokus på lille Jack, mens Rosemary og Lee har sine episoder med mye drama. Hovedhistorien er likevel Elisabeth som sakte men sikkert åpner øynene for kjærligheten igjen, men greier ikke velge mellom de to mennene i livet hennes. Serieskaperne prøver å få oss til å like begge, samtidig som begge viser noen svakheter som gjør at fansen enkelt fordeles i team Nathan eller team Lucas. Jeg synes det blir litt langdrygt, når det ofte oppstår flaue situasjoner mellom de tre. Nesten hver gang Elisabeth får alenetid med den ene, dukker den andre opp. Lucas er den mer sjarmerende og tar fortere initiativ, men det gjør også at Nathan tar steget ut av skallet sitt. Utenom dette trekantdramaet som utfolder seg i hver eneste episode, så er en del tematikk gjenbrukt fra tidligere sesonger virker det som framfor å skape nye unike vinklinger - så jeg synes helt klart serien trenger mer frisk luft.
4.3 av 7 - -
0.29 sekunder