Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

IMDb (7.0)
Stream på

Miracles from Heaven (2016)

Miracles from Heaven er basert på den sanne historien om familien Beam. Når Christy (Jennifer Garner) oppdager at hennes 10 år gamle datter Anna (Kylie Rogers) har en sjelden uhelbredelig sykdom blir hun opptatt med å finne en løsning og helbredelse. Etter at Anna har en ulykke skjer også et ekstraordinært mirakel som gjør legene forundret. Hennes familie blir gjenforent og det lokale felleskapet insiprert.

Vurdering

6 av 1 stemme

Fakta

1t 49min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Patricia Riggen
Forfattere
Randy Brown
Manusforfatter
Christy Beam
Forfatter
Skuespillere
Rhoda Griffis
Rhoda Griffis
Dame i kirken
Kylie Rogers
Anna Beam
Jennifer Garner
Christy Beam
Martin Henderson
Kevin Beam
Mac Powell
Artist
Courtney Fansler
Adelynn Beam
Mark Lee
Gitarist
David Carr
Trommist
Produsenter
DeVon Franklin
Produsent
Joe Roth
Produsent
T. D. Jakes
Produsent
Derrick Williams
Produsent
Zack Roth
Sjefsprodusent
Matthew Hirsch
Sjefsprodusent
Annet
Carlo Siliotto
Komponist
David Sandefur
Produksjonsdesign
Emma E. Hickox
Redigering
Checco Varese
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Oppskriftsmessig sykdomsdrama

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Filmen begynner ydmykt med en voiceover som definerer et mirakel og så stille spørsmålet om hvordan skal man kunne forklare det når det skjer, når ingen vitenskap kan? Det blir et av budskapene når datteren i huset blir sykt og foreldrene prøver alt for å finne ut hva det er og hvordan det kan fikses. Desperat drar moren Christy sammen med datteren Anna til Boston for å besøke doktoren som de står i behandlingskø hos.

Det er ellers mye som forventet i et familiedrama i en slik situasjon, med mange rørende øyeblikk, men det skal nevnes at denne er basert på en sann historie og har derfor noe mer virkelig å komme med.

Queen Latifah spiller Angela som de møter i Boston og som hjelper dem der, og hennes rolle løfter filmen litt og gir den noe ekstra munterhet i et øyeblikk hvor det trengs, men skulle gjerne likt å sett henne litt mer. Doktoren gir dem også litt munterhet midt i smerten. I filmer som dette, som spiller på følelser, så er det behov for litt positivitet for å gi stemning. Troselementet er en annen side, hvor kirken både spiller en negativ rolle men etterhvert en positiv og avgjørende rolle.

På musikk siden får vi blant annet to låter fra Third Day som passer godt med som en oppløftende element i gudstjenesten.
6 av 7 - -
0.48 sekunder