Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Wildflower (2016)

En kunststudent streber med en vond fortid når noen gjentagende drømmer vekker glemte minner og tvinger henne til å konfrontere hennes barndoms hendelser og gjenopprette hennes tro.

Vurdering

4.7 av 1 stemme

Fakta

1t 32min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Nicholas DiBella
(written by)
Skuespillere
Kristen Royal
Allison
Nicolette Hart
Lola
Christina Fuentes
College Student
Patricia Lewis Browne
Mrs. Sutton
Jessica Bell
Church Member
Kevin McCorkle
Sargent Stanford
Katie Gill
Brooke
Benjamin Ashbrook
Pastor Mark
Produsenter
Tyler Zacharia
executive producer
Marc Wax
producer
James Pavone
executive producer
Brian Coughlin
associate producer
Dale A. Brown
executive producer
Gabe Vasquez
Sjefsprodusent
Mark D. Rodgers
Sjefsprodusent
Veronica Nickel
Produsent
Michael Leaser
Sjefsprodusent
Annet
Nicholas DiBella
Redigering
Anthony De Luca
Redigering
Ryan Tamer Ilgi
Produksjonsdesign
Matt Wise
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Fortiden som kommer tilbake

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Fra mannen bak “King’s Faith” kommer enda en film med høy kvalitet og et tilskudd i sjangeren kristen film som er veldig velkommen. Denne gangen er det en ganske mørk Thriller som slå ann fra første minutt med en skummel stemning, og som tar veien videre inn i den forvirrede tilstanden til hovedpersonen Chloe. Hun har sett noe og opplevd noe som hun har glemt, men som sakte kommer tilbake og hjemsøker henne. Hun er nødt til å finne ut hva hun så.

Det blir stadig hintet om en fordums tro men også om fordums mørke hendelser. Dette er veien inn til koblingen mellom noen som sliter med ikke bare sin tro, men livet generelt - og det er dermed også åpnet opp en vei for å konfrontere det og å finne tilbake noe av det tapte. Chloe er heldigvis ikke helt alene på denne ferden og får med seg Josh, en fyr som også holder på noen vonde minner fra fortiden.

Det tas noen mindre snarveier i plottet. Det er ikke nytt på film at man har glemt noe eller drømt noe, og så husker man mer og mer etterhvert som filmen går fram. Sånn sett så får det meg noen ganger til å tenke på at kvaliteten er mer som en episode i en tv serien enn en kinofilm. Det er likevel en god film som holder progresjonen og spenningen hele veien til en verdig slutt.
4.7 av 7 - -
0.26 sekunder