Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Beyond the Mask (2015)

En Britisk "East India Trading Company" snikmorder prøver å forsone sin fortid ved å kjempe for en ung nasjons håp for frihet.

Vurdering

5 av 1 stemme

Fakta

1t 43min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Paul McCusker
Manusforfatter
Skuespillere
John Rhys-Davies
Charles Kemp
Rebekah Cook
Kemp Party Guest
Rich Swingle
Dr. Bonneville
Ryan-Iver Klann
Henchman
Carl Harry Carlson
Delegate
Michael Ellison
Abraham Wick
Annie Kitral
Mrs. Holloway
Charlie Newhart
Jeremiah Flack
Thomas D. Mahard
Doctor Harrow
Steve Blackwood
Richard Harrison
Produsenter
Aaron Burns
Produsent
Nina May
Medprodusent
Charles Lake
Medprodusent
Kiran Bhakta Joshi
Sjefsprodusent
Tracey Burns
Medprodusent
Annet
Nicholas Burns
Produksjonsdesign
Mike Wech
Redigering
Ethan Ledden
Cinematografi
Jurgen Beck
Komponist

Lignende filmer

Anmeldelser

Storslagent og ambisiøst

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Når Burns Family Studios lager film slår de slik som forrige gang på stortromma med store ambisjoner. Denne gangen har de lagt fantasy på hylla og fokuserer på historisk drama som ser ubetvivlelig flott ut og med et plot av historiske dimensjoner. Will Reynolds er en tidligere snikmorder for den Britiske East India Company som etter å ha blitt bedratt og regnet som død, får han en ny sjanse på livet når han må late som at han er sogneprest. Der møter han Charlotte der det fort oppstår gjensidig tiltrekning. Han har lyst til å avsløre sin mørke fortid, men det er ikke lett når fremtiden står på spill. For å renvaske seg må han først hevne seg på sin tidligere arbeidsgiver som stadig hjemsøker ham samtidig som han trenger å få hjelpen og tilliten til Charlotte.

“Beyond the Mask” er en fartsfull historisk drama full av action, romantikk, spenning og ikke minst et budskap om en manns håp om forandring og et bedre liv. Forsoning eller hevn, og som vi vet finnes det bare ved et navn der det kan skje. Det finnes ikke veldig mange filmer fra denne perioden, og en kristen film av denne typen er enda mer sjelden vare men dermed også ekstra velkomment.

I det store å det hele er dette en film av god kvalitet. Svakheten, etter min mening, ligger i litt for dårlig teknisk utstyr som svekker noe av det uttrykket filmen fortjener, samt noe svak regi. Det merkes at budsjettet er for lite selv om det gjøres mye ut av det man har og filmen er et produkt av mye hardt arbeid. Det beste er uten tvil kostyme og scenearbeidet sammen med at handlingen med det ambisiøse utgangspunktet ikke skuffer.
5 av 7 - -
0.22 sekunder