Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Paper Dream (2012)

En besluttsom ung kvinne går den ekstra milen for å fullføre sin barndoms drøm om å bli mor. Når alle alternativ er brukt opp og intnet nytt liv dukket opp, hvor skal hun sette sitt håp til?

Vurdering

3.7 av 1 stemme

Fakta

44min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Kendra White
Forfattere
Jeremy White
Manusforfatter
Kendra White
Manusforfatter
Skuespillere
Jeremy White
Steve
Sarah Karjian
Christy
Jack Kelly
Matt
Joanne Lubeck
Cammy
Alandra Dale
Maddison
Amye Gousset
Linda
Meeke Addison
Tonya
Jenny Odle Madden
Julie
Audra Buckel
Meghan
Produsenter
Jeff Chamblee
Produsent
Don Cobb
Produsent
Annet
Austin Brooks
Redigering
Jeff Chamblee
Komponist
Austin Brooks
Cinematografi

Lignende filmer

Anmeldelser

Når drømmen tar over livet

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Det er veldig mye babysnakk man får plass inn i en film selv om den ikke er veldig lang. Christy har som sin største drøm å få seg barn, men så viser det seg at hun og ektemannen ikke kan få det noe som skaper mye sorg for dem begge. De ser og hører baby overalt, en reise som vi tas med på. Så bestemmer de seg for å adoptere. Adopsjon viser seg ikke å være så alt for enkelt, men så får de plutselig beskjeden...

Filmen tar opp tematikken over hvordan noen kan så utrolig høyt ønske seg et barn mens andre kan ikke tenke seg noe værre. Hvordan kan Gud gi noen en baby som er uønsket mens la andre som ønsker et barn være uten?

Det bys ikke på så mange overraskelser i historien, så plottet er enkelt og tematikken behandles godt og med god effekt. Man sitter igjen med følelse av at liv er ønsket, både av foreldre og også av Gud, men at ikke alt er til å forklares. Kanskje ønsker man seg et barn over alt, men kanskje er det et ønske som er feil å sette “over alt”?
3.7 av 7 - -
0.27 sekunder