Registrer Logg inn

Kristenfilm.com

Me & You, Us, Forever (2008)

En 47 år gammel kristen mann (Michael Blain-Rozgay) er på den andre siden av en uønsket skilsmisse. På søken etter svar og lindring for smerten, møter han ei dame (Stacey J. Aswad) på en gruppe for mennesker som har gått gjennom en skilsmisse. De finner vennskap, og ikke minst et felles tema - de har nemlig begge tenkt over sine tapte første kjærligheter. Mens han husker tilbake til sine skoledager og sin fortids kjæreste (Kathryn Worsham) angrer han på at han en gang gjorde det slutt med henne, og nå, 30 år senere, ønsker han å møte henne igjen.

Vurdering

3.33 av 1 stemme

Fakta

1t 41min
Land: USA
Språk: Engelsk

Medvirkende

Regissør
Forfattere
Dave Christiano
Dave Christiano
Manusforfatter
Skuespillere
Terry Loughlin
Gruppeleder
Karla Droege
Nikki
Stacey J. Aswad
Carla
Michael Blain-Rozgay
Dave
Produsenter
Dave Christiano
Dave Christiano
Produsent
Annet
Philip Hurn
Cinematografi
Jasper Randall
Komponist
Shane McMullin
Redigering

Lignende filmer

Anmeldelser

Enkelt laget, om savn og skilsmisse

Kvalitet
Budskap
Personlig syn

Denne filmen til Dave Christiano har ikke helt samme kreativiteten som hans tidligere prosjekt, og er veldig enkelt laget. Det vi si, enkle sett som kontor, hjem og kafé samt mye samtale og stille filming – og ikke veldig godt skuespill alltid, men som regel fungerer kjemien godt. Det gjør at filmen blir litt småkjedelig og historien blir trukket veldig ut, men handlingen går i det minste litt framover og man er litt spent på hvordan det ender selv om man må vente.

Basert på regissørens egen første kjærlighet så ville jeg ha forventet litt mer om denne, og litt mer av det som vill ha betydd mer for handlingen og budskapet. Dessverre er tilbakeblikkene bare lydløse klipp av telefonsamtale, holde i hender og slikt, og dermed veldig dårlig gjennomført. Budskapet handler mye om skilsmisse, og vi får høre mange bra samtaler og refleksjoner rundt det og troen på Jesus, mens det egentlige hovedtema blir noen ganger litt i skyggen og gir ikke veldig store bidrag til selve budskapet samt at det gjør slutten ganske platt.

Altså, ikke den mest spennende filmen, men med noen gode poenger og noen gode scener så blir det en film for hovedsakelig kristne siden det handler om primært kristenliv og skilsmisse.
3.33 av 7 - -
0.25 sekunder